Nazovite nas: (+385) 098 452 614

DTK "Dijamantna tehnika Kapusta" - obrt - Zagreb

01
02
03-Vlasnik DTK Dijamantna tehnika Kapusta-Kapusta Tihomir

DTK "Dijamantna tehnika Kapusta" je specijalizirana tvrtka za izvođenje radova rezanja, bušenja, razgradnje i brušenja betona  te za izvođenje radova kapilarne izolacije-sanacije vlažnih zidova na području cijele Republike Hrvatske i EU.

Nastali smo 2000. godine iz tvrtke Franz Bučar.

Profesionalnost, stručnost i educirani zaposlenici doveli su do činjenice da sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedna od vodećih tvrtki u regiji u rezanju i bušenju betona.

Glavna odrednica našeg poslovanja je dugoročna suradnja sa našim klijentima. Naglasak stavljamo na kvalitetu, rokove, izuzetnu stručnost, pristupačnost i konkurentne cijene.

Pouzdan smo i odgovoran partner i u mogućnosti smo preuzeti izvođenje radova u visokogradnji i niskogradnji bez obzira da li se radi o rekonstrukciji, novogradnji, nadogradnji ili kompletnom rušenju objekta.

 DJELATNOST:

Izvodimo radove rezanja, bušenja, brušenja i razgradnje betona te kapilarnu izolaciju odnosno sanaciju vlažnih zidova. Radovi se izvode bez vibracija i prašine te bilo kakvih oštećenja okolnih konstrukcija.

Otvoreni smo za sve savjete i sugestije. Na Vaše traženje izlazimo na uviđaj, dajemo ponudu i ispunjavamo troškovnik za sve naše usluge.

Radove izvodimo u cijeloj zemlji i inozemstvu bez obzira na udaljenost i zahtjevnost predmetnih radova.MISIJA:

Cilj nam je nadvladavanje interesa te profesionalnošću opravdati sva Vaša očekivanja i ukazano nam povjerenje.
VIZIJA:

Biti najbolji u našoj osnovnoj djelatnosti-rezanju, bušenju, brušenju i razgradnji betona te kapilarnoj  izolaciji odnosno sanaciji vlažnih zidova. Postavili smo visoke standarde po pitanju kvalitete i usluge te ne priznajemo ništa ispod toga.
 
U svakom trenutku svojim klijentima želimo biti najpovoljniji i najpouzdaniji poslovni partner, našim zaposlenicima pravedan i poželjan poslodavac a našoj društvenoj zajednici odgovorna i zdrava cjelina.

Namjera nam je da svoje poslovanje proširimo i izvan granica Republike Hrvatske, a krajnji cilj nam je da se svim budućim inozemnim klijentima predstavimo sa glavnim odrednicama našeg poslovanja a to su profesionalizam, stručnost i poštenje.
ZAŠTO ODABRATI DTK?

Suglasnost za rezanje i bušenje od strane ministarstva graditeljstva Republike Hrvatske

 

Mobilne ekipe za izvođenje predmetnih radova u svim većim gradovima Republike Hrvatske- Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Rijeka, Pula, Osijek, Poreč, Dubrovnik, Slavonski Brod, Makarska, Varaždin, Karlovac, Požega
Djelatnici sa dugogodišnjim iskustvom osposobljeni su za rad na siguran način
Stručno i odgovorno savjetovanje tehničkog osoblja
Vlastiti  trofazni i monofazni strujni agregati
Vlastite cisterne za vodu
Atestirani i moderni strojevi
Odvoz izrezanih materijala uz utovar i istovar kamionom dizalicom
Vlastiti deponij

Latest from Super User

DTK "Dijamantna tehnika Kapusta"
- obrt - Zagreb

Sveti Križ
Brdovečka 89
10299 Marija Gorica

Mob: 098 452 614
Tel: 01-3399-500
Fax: 01-3393-999
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Izdvajamo reference